[like]

Lørdag morgen den 31. januar sad jeg i bilen og sitrede. Ikke af kulde, men af spænding og forventning.
Kursen var sat mod Fredericia Messehal C. Fruen agerede chauffør, så jeg undgik at sidde og trampe i pedalerne.
Glæden over atter at skulle bevæge sig blandt alskens herlige bikere/motorcyklister/MCister, var stor hos os begge.

En dejlig lørdag morgen undervejs til Fredericia og Forever2Wheels

En dejlig lørdag morgen undervejs til Fredericia og Forever2Wheels

Forever 2 wheels er en messe, som klart har til formål at godtfolk mødes og snakker MC og røverhistorier. Et formål messen indfriede 100%.

Det er ikke en prangende messe med en masse lir og gejl. Det er derimod en messe, hvor du kan finde motorcykler, udstyr, en masse stumper og biker-bling-bling (se evt. “Den Første MC-messe”).

Hvis du kommer for show og store projektører, kommer du forgæves.

Der er spændende nye Mekanikere/MC-byggere, som udstiller deres projekter. Superfede cykler, som man kan dvæle længe ved.

Der var blandt andet en ung fyr, som havde 3 rigtige fede cykler med. Du kan finde ham på Facebook: https://www.facebook.com/seventiesrebuild

 

Det er en (efter min mening) rigtig oldschool MC-messe. Stemningen er afslappet – humøret er højt og snakken går livligt. I LOVE IT.

Kør For Satan……

Jeg talte med mange på messen. Der var dog en, der havde et tilbud,  jeg føler jeg bliver nødt til at dele i garagen.


I et hjørne – væk fra det meste og ganske alene – stod der nogle speedway-cykler. Ved dem stod 2 gutter – en ung gut og en gut i den modne alder. Det blev for meget for min nysgerrighed, og jeg gik hen og talte med dem.
Den unge fyr viste sig at være et up-coming speedway-talent, og der stod 2 spritnye cykler, som han skulle tæske rundt på banerne til kommende sæson.

Jeg ville have pralet, så det halve kunne have været for meget…

Derefter faldt snakken hen mod den modne herre ved cyklerne. Han hed Hans Johansen og havde arbejdet som mekaniker for nogle af vores store speedway-navne. Det han ikke pralede med var, at han selv havde været en kompetent rytter. Jeg har googlet ham efterfølgende og kom frem til, at han i 1967 kom ind på en 3. plads til DM (á point med 2. pladsen) – og med ingen mindre en Ole Olsen på 1. pladsen (med 15 point mod Hans’ 12). Hvis det var mig, ville jeg have PRAAAAALET, så alle der hørte om det fik ørepine. Men ikke Hans. Stille og rolig fyr, super sympatisk.

Hans fortalte, at han og nogle andre “gamle” ryttere havde sat OldBoys Speedway i stand i Vojens. Og wupti, så fik jeg en stående invitation til at komme ud og prøve kørslen i den ovale ring. De kører tirsdag og fredag, når vejret tillader det (altså ikke om vinteren).
Hans fortalte, at jeg kunne låne alt det, jeg skulle bruge for at prøve speedway, og de skulle nok lade være med at grine ad mig 🙂

Hmmmm. Den er svær. Mon jeg skulle prøve det? JA, for dælen da – det skal jeg da lige love for, jeg skal……

Hermed er det gode budskab delt til alle jer over XX år. Du kan finde mere information på OldBoys Speedways hjemmeside og på Vojens Speedway Klubs hjemmeside.

Hvem ved – måske ses vi på banen.

— Steens Garage —

** Husk at LIKE siden “Steens Garage” på Facebook og få nyt om indlæg mm.