Der er i skrivende stund 30 dage til min forsikring igen tillader kørsel, og tiden snegler sig afsted. Du kender helt sikkert følelsen.

Derfor har jeg kastet mig over Photoshop og redesign af en Suzuki GSF 600 S (1996). Det har faktisk været meget sjovt og jeg er imponeret over hvor meget Photoshop kan, selv på begynderniveau som jeg er.

Jeg har koncentreret mig om designet på bagenden. Udstyr og farver har jeg ikke pillet ved. Modellen jeg har brugt som “færdigversion” er en nyere GSF 600 N, så jeg er klar over at designet nok afviger en smule. Men mon ikke man kunne komme meget tæt på.

Hvis du har en god ide til design, farve, udstyr eller billeder af et lignende projekt, vil jeg blive glad for hvis du vil dele i Garagen.

Øverst: standard GSF – Nederst: Nyt design

— Steen Garage —

** Følg Steens Garage på FacebookYoutube og Instagram.