For foden af Harzens bjerge ligger Hotel Hubertushof, som har været et familieforetagende gennem 30 år. Som mange hoteller i området er bikere mere end velkommen. Hotellet er gearet til vores livsstil, både den på cyklen og af cyklen.


Hotellet blev i tidernes morgen født som en rendyrket restaurant. Det kan ses og smages på retterne, som er lækre, rigelige i størrelsen og til en god pris.
Jeg spiste aftensmad på hotellets restaurant 2 gange, og kom med drikkevarer og det hele af med under 150 kr. per gang. Det var for hovedret og 3 store kolde mørke hvedeøl (Dunkel Hefe-Weissbier). Jeg fik ingen dessert, da jeg ikke havde mere plads i maven.

Hotellets gård var fyldt med cykler fra alle mulige lande. Der var mulighed for meget dæksparkeri.

Hotellets gård er fyldt med cykler fra alle mulige lande. Der var mulighed for meget dæksparkeri.

Mere end god mad og øl

Det som gjorde oplevelsen komplet, var dog ikke den gode mad og øl, men derimod personerne bag skranken og tallerknerne.
Den første dag mødte jeg overhovedet i familien – Faren. En ældre stilfuld herre af få men betydningsfulde ord. Det var som at møde Robert De Niro – På en oldschool, rolig og  respektfuld måde gik han rundt og nikkede lidt, mens han sikrede sig at tingene holdt standarden. Når man tiltalte ham, svarede han høfligt, kort og venligt. Supersej fyr.

Da vi (5 MCister) ankom til hotellets P-plads, blev vi mødt af Dane, den ene af sønnerne, som er chef på hotellet.
Smilende og venligt blev vi budt velkommen, og stemningen var fra allerførste øjeblik hjertelig, ja nærmest familiær.

Dane den venlige hotelvært

Dane den venlige hotelvært

Efter at have sat os tilrette ved et bord på en dejlig terrasse (der var ca. 26 grader) mødte vi vores tjener Dejan. Det skulle vise sig at blive et bekendtskab ud over det sædvanlige.

Den hyggelige terasse hvor gode måltider kan indtages

Den hyggelige terasse hvor gode måltider kan indtages

Monthy Python med italiensk charme

Med en blanding af italiensk udadvendthed og britisk underspillet humor (og alt ind imellem) sørgede Dejan ikke kun for at diske op med dejlig mad og drikke, men i allerhøjeste grad også for godt humør og stemning.

DSC02761

Dejan i gang med en røverhistorie – dem kunne han mange af og med høj kvalitet

Han gik ubesværet mellem den formelle høflige tjener (hos dem, der søgte det) til den spøjse, ironiske, røverhistorie-fortællende Biker-tjener – lige som vi kan lide det. Altid høflig og aldrig over den fine usynlige grænse.
Som en meget imponerende detalje har Dejan lært en masse dansk fra de turister, han har beværtet gennem tiderne. Han kan nogle vendinger på dansk, og forstår omkring 80% af det du siger til ham. Det er en person, der vil sine kunder det godt.

Den hjertevarme stemning på hotellet var tydelig at se hos de gæster, som havde været der før. Der blev udvekslet varme vendinger og kram med personalet.

3 herlige gutter og snoede veje

Vi faldt i snak med 3 herlige gutter fra Solrød, som havde været i Harzen og på Hotel Hubertushof flere gange (mener de sagde 4 gange tidligere). Ud over at bekræfte, at stemningen på hotellet var som vi oplevede den, gav de os input til en kørerute som var helt suveræn. Det ene fede sving efter det andet på pletfri, tør og lækker asfalt.
Da vi på andendagen mødte de 3 gutter igen, sørgede de for aftenens dessert, inden vi forlod hotellet.
Den ene havde en Honda VTR med fuld titaniumudstødning, så vi skulle da selvfølgelig sparke dæk og lige høre dyret. Og det kunne brøle så vi blev efterladt med tårer i øjnene, savl i mundvigene og smil på læben.
Tak for dessert og velbekomme.

Et tilbud til Garage-vennerne

Dane og jeg aftalte, at du ikke skal snydes for oplevelsen af Hubertushof og stemningen.
Derfor kan du ved at henvise til Steens Garage få 10% i rabat på overnatning og mad.
Du skal blot ringe til hotellet eller bestille via Hubertushofs hjemmeside og angive “Reservierung durch Steens Garage” når du bestiller. På den måde ved Dane, at du er en Garage-ven og vil give dig rabatten. Han sagde, at du ikke får den uden henvisning 🙂

Familien har også et andet hotel i Goslar, Hotel Kaiser Hof”. Rabatten gælder også på det hotel (som har den anden bror som chef), men jeg har ikke besøgt det og kan derfor ikke sige noget om stemningen eller om de har en Dejan.

Jeg er superglad for at kunne viderebringe rabatten, og jeg tjener ikke en klink på noget af det. Det er bare en af fordelene til dig i Garagen 😉

— Steens Garage —

** Husk at LIKE siden “Steens Garage” på Facebook og få nyt om indlæg mm.