Når jeg tænker italiensk motorcykel, tænker jeg uvilkårligt på sexede kurver, temperament og lækker-lækker design.
I det lys er det vel helt OK at sige, at jeg har fået en fræk aftale i hus. Jeg skal nemlig bo sammen med en Ducati i nogle måneder i 2016. Og jeg glæder mig.

Onsdag den 28. oktober kørte jeg til Brøndby for at møde Pernille Ingemann, som er ansat hos Skandinavisk Motor med import af Ducati som arbejdsområde.
Skandinavisk Motor overtog i foråret 2015 importen af Ducati og ansatte fornuftigvis en person, der har forstand på Ducati – nemlig Pernille.

Pernille på en Ducati Scrambler

Pernille på en Ducati Scrambler

Da jeg ankom til hovedkontoret blev jeg mødt af Pernille, som viste mig vej til et mødelokale. Det gik hurtigt op for mig, at Pernille ikke var ansat til opgaven ved et tilfælde. Hun er født ind i motorcykelbranchen via hendes far Finn Ingemann og har haft med motorcykler at gøre siden hun var bette.

Efter 10 minutter havde vi lavet en aftale som vi begge var tilfredse med, og vi tilbragte yderligere en time med at snakke om motorcykler og naturligvis Ducati.
Pernille er i Italien flere gange årligt for at pleje hendes kontakter og få informationer om nye tiltag og motorcykler. Hun var netop hjemvendt fra en tur sydpå og det var tydeligt at hun havde fået gode og spændende ting at vide. Det kunne (måtte) hun ikke fortælle nærmere om p.t., men jeg skal nok holde øje med hvad der sker i Ducati-land i løbet af den kommende tid.
Pernille fortalte, at der vil blive bygget en spritny Ducati-store i Herlev og at der arbejdes på nye og attraktive finanseringsmuligheder. Følg med på Steens Garage på Facebook og få løbende nyt om udviklingen hos Ducati.

Summa summarum. Aftalen blev følgende:
Jeg modtager en Ducati Hyperstrada, og hvis jeg ikke er tilfreds med kørekomforten kan jeg bytte den til en Multistrada. Cyklen skal bruges til mit arbejde som stifinder for Team Rynkeby Trekanten. Den skal derfor være smidig, komfortabel og nem at betjene.
Jeg må dog indrømme, at Pernille fik mig gjort aldeles nysgerrig på Hyperstradaen, så den vil helt sikkert få rigtig en stor chance hos mig, for som hun sagde, “Den er helt vildt sjov!”  🙂

Det bliver så spændende ? ?

— Steens Garage —

** Husk at LIKE siden “Steens Garage” på Facebook og få nyt om indlæg mm.