MC-miljøet er gået i vinterhi. Ud af min duggede bilrude ser jeg i ny og næ en vinter-mc’ist skære sig vej gennem frost og kulde. Ellers er der stille.vinterMC
Men lige under overfladen banker vores MC-hjerter hårdt og længselsfuldt ventende. Vi varmer os ved de gode oplevelser fra den forgangne sæson og finder styrke ved tanken om alle de gode stunder vi skal opleve i den kommende.

Forrige dag, da Signe (min smukke hustru) gik forbi nogle af de overvintrende cykler derhjemme, sagde hun følgende; “Det er helt surrealistisk at tænke på, at vi på et tidspunkt må køre på dem (MCerne) igen”.
Jeg (og sikkert også du) kan sagtens følge hendes trang til igen at bevæge sig gennem livet på 2 hjul.

You’ve got mail…
Lige som bilkørslens ulidelige ligegyldighed er ved at blive hverdag tikker der en mail ind, der bebuder lyse tider – for dig, der ikke kan forstå hvad det er jeg skriver om. Nemlig dig uden (MC)kort
Lisbeths køreskole afholder igen “Kør MC uden kørekort” på Kolding køretekniske anlæg. Det foregår den 9. og 10. april fra 10-15 (begge dage).
Garagen var på pletten sidste sæson og fik en snak med nogle af de nye MC’ister. Se eller gense indlægget her.

Med denne dejlige nyhed vil jeg minde om, at der dags dato er 47 dage til 1. marts. Hæng i mine kære brødre og søstre. Vi ses snart derude.

— Steens Garage —

** Husk at LIKE siden “Steens Garage” på Facebook og få nyt om indlæg mm.