1. etape den 10. juli 2016
Start: Flensborg
Ankomst: Bremervörde
KM: 208
Tid: 10 timer

[like]

Dagen startede med regn og gråvejr. Det klarede dog hurtigt op og efter kl. 12 var der varme og sol. Temperaturen sted og mod de 30 grader med en stiv vind fra vest. Dejligt vejr for mig, men aldeles udfordrende for rytterne, som skulle huske at drikke selvom de måske ikke var tørstige.

Der er ikke det store WiFi på hotellet, så billeder følger når der er mulighed for det. NOTE: WiFi var så ringe på alle hoteller, at jeg har valgt at samle turen i et opslag, som er skrevet da jeg var tilbage i DK.

Min NC 750 XA gør det super godt. Den er rar at køre langsomt på og motorgangen er rolig og balanceret.

— Steens Garage —

** Husk at LIKE siden “Steens Garage” på Facebook og få nyt om indlæg mm.

Se ruten vi har kørt her