[like]

Da jeg undervejs hjem fra arbejde (i bil), skulle sætte i gang efter et lyskryds, hvor jeg havde holdt for rødt, tog jeg mig selv i oprigtigt at tænke, “Hold kæft den rykker for vildt”. Jeg kører AYGO!!!
Så er det man med sikkerhed ved, at det er længe siden grydens remme er blevet spændt på dobbelthagen og håndledets vrid er ensbetydende med at blive revet frem i sted og tid. For dælen – nu må det gerne snart blive forår.

Jeg håber ikke abstinenserne bliver mere udtalte – 33 dage endnu til 1. marts! Smutter i garagen og skruer lidt på en af cyklerne.

Teknisk info (reality check):
 Som laaaangt de fleste biler, kan acceleration fra 0 til 100 i en Aygo, sammenlignes med den tid det tager 1 kg is at smelte ved stuetemperatur.

— Steens Garage —

** Husk at LIKE siden “Steens Garage” på Facebook og få nyt om indlæg mm.