En voldsom knallert

Da jeg bekendtgjorde, at Hyperstradaen var ankommet i Garagen, var der mange lykønskninger og venlige tanker fra jer derude i Garageland. Tak for det.
Der var også en enkelt forvirret sjæl, der skrev, at Hyperstradaen ligner en knallert. Fair nok. Den er minimalistisk i design og har tydeligt slægtskab med motard-genren. Men en knallert er det ikke – slet, slet ikke.
Hyperstradaens kraftlevering er meget voldsom. Så voldsom, at jeg tænker den skal køres på bane for at få fuld udbytte af dens køreegenskaber.
Jeg har trillet små 400 km på den og er begyndt at blive dus med acceleration, kørestilling og styreegenskaber. Jeg vil i løbet af sæsonen forsøge at ramme en trackday for virkelig at kunne hive den i ørerne uden at miste kort og lemmer i processen.

Der er dog en ting, jeg virkelig savner og som popper op på ønskelisten igen og igen. Da Pernille er en rigtig MC-kvinde, vil jeg forelægge hende mit ønske. Så må jeg se, om hun vil lege med, eller jeg om bare må tænke mig til det 🙂
Der er et hint i indlæggets billede…

Hvis du kan gætte mit ønske så skriv det i kommentarfeltet på dette indlæg. Enten på bloggen eller på Facebook (på selve indlægget). Jeg trækker lod den 28/4 kl. 17 blandt dem, der gætter det. Præmien er en lækker toolroll fra Carhartt (uden værktøj). Så byd løs, kære Garagefolks.

toolroll

— Steens Garage —

** Husk at LIKE siden “Steens Garage” på Facebook og få nyt om indlæg mm.

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. jakob møller

    Termignoni….lækker lyd , selvom standard potterne lyder ok!

Skriv en kommentar